Adresas: Vilnius, Algirdo g., 26 +370 645-79295

Mes dirbame: I - V 09:00 - 18:00 VI-VII nedirbame

 

 

Vizos į Rusiją kokybiškai ir greitai.

 Vizų į Rusiją tipai užsienečiams.

Viza  Galiojimo terminas Įvažiavimo tikslas
Turistinė 1-30 dienų Turizmas, draugų arba giminaičių aplankymas Rusijoje
Privati 30-90 dienų Oficialiai užpildytas draugų arba giminaičių lankymas gyvenančių Rusijoje.

Verslo(dalykinė)

365 dienų (90 dienų iš kiekvienų 180) Dalykinių susitikimų, pokalbių, naujų verslo klientų paieška, konferencijos, seminarai ir t. t.
Darbo 1-3 metus Darbas pagal nusisamdymą į Rusiją

Sveiki atvykę į mūsų puslapį!   Mes džiaugiamės, kad Jūs naudojatės mūsų puslapiu. Mūsų tikslas – suteikti Jums pagalbą, gaunant vizą į Rusiją. Mūsų uždavinys – padaryti viską, kas įmanoma, kad Rusijos vizą būtų lengva ir patogu gauti ne tik Lietuvos gyventojams, bet ir kitų šalių piliečiams, esantiems Lietuvos Respublikoje. Mūsų kompanija įkurta tam, kad Jums maksimaliai palengvintų turistinės ar dalykinės vizos į Rusiją gavimą laiku ir be jokių problemų tinkamomis kainomis.
    Mūsų darbuotojai  konsultuos Jus  dėl kainų, būtinų dokumentų, atliks visus draudimo ir anketos pildymo formalumus, kurie būtini norint gauti Rusijos vizą.
   Jums reikės tik nuotraukų, paso ir noro aplankyti Rusiją. Kadangi dabar Jūs peržiūrite mūsų puslapį, reiškia turite noro arba yra būtinybė aplankyti šalį. Juk Rusijoje daugybė patrauklių ir įžymių vietų, kurortų, vertų Jūsų dėmesio. Daugelis Lietuvos gyventojų turi giminaičių ir draugų Maskvoje, Kaliningrade, Sankt – Peterburge ir daugelyje kitų miestų. Viza į Rusiją

 

 

Viza į Rusiją kaina.

  Mes paruošime dokumentus ir juos pateiksime vizai gauti. Jums tik reikės nuspręsti, koks vizos tipas reikalingas. Pačios populiariausios vizos į Rusiją: vienkartinės turistinės vizos, dvikartinės ir daugkartinės dalykinės (arba verslo) vizos.Vizos i Rusija kaina priklauso nuo vizos tipo. Kiek kainuoja vieno ar kito tipo vizos, Jūs galėsite sužinoti iš žemiau pateiktų lentelių.

 

 

          TURISTINĖS VIENKARTINĖS VIZOS IKI 30 D.

FORMINIMO TERMINAS KAINA  EURO
per 2 darbo dienas (tikslinti)
per 3 darbo dienas 118
pe 4 darbo dienas (tikslinti)
pe 5 darbo dienas (tikslinti)
per 6 darbo dienas (tikslinti)
per 7 darbo dienas (tikslinti)
per 8 darbo dienas 76

 TURISTINĖS VIENKARTINĖS IKI 30 D. NEĮGALIEMS ASMENIMS              

FORMINIMO TERMINAS KAINA  EURO
per 8 darbo dienas 15

   KOMERCINĖS  DVIKARTINĖS IKI 90 D.                   

FORMINIMO TERMINAS KAINA  EURO
per 8 darbo dienas 98
per 7 darbo dienas (tikslinti)
per 6 darbo dienas (tikslinti)
per 5 darbo dienas (tikslinti)
per 4 darbo dienas (tikslinti)

                         KOMERCINĖS DAUGKARTINĖS 12 MĖN                

FORMINIMO TERMINAS KAINA  EURO
per 10 darbo dienas 130

      

Turistinė viza į Rusiją Lietuvos piliečiams.

Turistinė viza yra populiariausia ir pigiausia viza. Idealiai tinka trumpai (iki 30 dienų) kelionei į Rusiją.

Lietuvos piliečiai, norintys pabuvoti lankytinose vietose ir pakeliauti po šalį, gali kreiptis dėl turistinės vizos. Šiuo atveju visus formalumus turistinei vizai gauti (įskaitant reikiamų dokumentų užpildymą) sutvarkysime mes.

Lietuvos piliečiams turistinė viza į Rusiją išduodama ne daugiau nei 30-iai dienų (ji gali būti vienkartinė arba dviem kelionėms).

Turistinė viza gali būti ir specialaus tipo – vadinamoji „tikslinio turizmo viza“. Šio tipo viza išduodama trumpoms dalykinėms kelionėms (dalyvavimui parodose, aukcionuose, derybose ir kituose komercinio pobūdžio renginiuose) bei vykstant į Rusiją sveikatos patikrinimo ir medicininių konsultacijų tikslais.

Turistinę vizą galima pratęsti tik išimtiniais atvejais – tarkim, sunkiai susirgus. Jei Jūs turite Rusijos turistinę vizą, patariame gerai įsidėmėti jos galiojimo pabaigos datą, kad išvažiuodami iš Rusijos neturėtumėte problemų.

Dažniausiai užduodami klausimai apie Rusijos turistinę vizą

Ar turint turistinę vizą, galima savarankiškai keliauti?

Taip, turėdami turistinę vizą, Jūs galite vykti į Rusiją ne tik pažintiniais, bet, tarkim, ir verslo derybų arba dalykinių susitikimų su privačiais asmenimis tikslais. Tačiau oficialus Jūsų vizito tikslas turi būti turizmas.

Ar, norint gauti turistinę vizą į Rusiją, reikia nurodyti tikslias kelionės datas, ar galima nurodyti apytiksles?

Jūs turite nurodyti tikslias vizos galiojimo pradžios ir pabaigos datas, tačiau Jūs galite vykti į Rusiją bet kuriuo metu iki vizai baigiant galioti. Mes rekomenduojame nurodyti maksimalų turistinės vizos galiojimo laiką – 30 dienų. Bet nepamirškite, kad Jūs galite įvažiuoti į Rusiją ne anksčiau nei viza pradės galioti ir turite išvykti iš Rusijos ne vėliau ne viza baigs galioti. Dėmesio! Turistinė viza galioja tiek pat laiko ir tomis pačiomis dienomis, kuriomis galioja Jūsų draudimas!

Ar galima gauti naują arba pratęsti turimą vizą neišvažiuojant iš Rusijos?

Jei norite gauti naują vizą, Jūs turite išvykti iš Rusijos. Turimą vizą galima pratęsti tik išimtiniais atvejais – pavyzdžiui, sunkiai susirgus (jei asmens transportavimas gali kelti pavojų jo gyvybei). Šiuo atveju vizos pratęsimu pasirūpins sveikatos priežiūros įstaigos socialinis darbuotojas.

Turistinė viza suteikia teisę įvažiuoti į šalį vieną kartą ir išduodama lankytis šalyje iki trisdešimties dienų.

Privati (svečio) viza į Rusiją Lietuvos piliečiams

Privati (svečio) viza išduodama tiems užsienio piliečiams, kurie ketina aplankyti Rusijoje gyvenančius giminaičius ar draugus. Šiuo atveju užsieniečiams reikės kvietimo – jį turės įforminti Rusijos piliečiais, kviečiantys pasisvečiuoti Lietuvos pilietį. Dėl kvietimo išdavimo reikės kreiptis į teritorinį Migracijos tarnybos padalinį. Fizinis asmuo turi parašyti atitinkamą prašymą Migracijos tarnybos padaliniui pagal savo gyvenamąją vietą.

Užsienio pilietis bus tikrinamas dėl teistumo arba deportacijos jo ankstesnių viešnagių metu. Pasitvirtinus šiems faktams, Lietuvos pilietis vizos negaus (jam taip pat bus paaiškinta atsisakymo išduoti vizą priežastis). Viza gali būti neišduota net dėl neapmokėtos baudos.

Privati Rusijos viza galioja iki 90-ies dienų. Privati viza gali būti vienkartinė ir dviem privačioms kelionėms į Rusiją.  Viza „Išskirta šeima“ išduodama tik artimiausių giminaičių (vyro, žmonos, tėvo, motinos, senelės, senelio) prašymų pagrindu ir galioja vienerius metus. Šios vizos galiojimo metu kelionių į Rusiją skaičius neribojamas, tačiau kaip ir kitų daugkartinių vizų atveju, galioja taisyklė – kiekvieną 180-ies dienų laikotarpį šalyje galima būti ne ilgiau nei 90 dienų.

Kaip ir kitos Rusijos vizos, privati viza atrodo kaip užsienio piliečio pase esanti speciali įklija, kurią įklijuoja užsienyje esančių Rusijos Federacijos konsulinių įstaigų darbuotojai. Privati Rusijos viza išduodama turint kviečiančiosios šalies (asmens) kvietimą, užpildytą anketą ir dokumentą, patvirtinantį, jog žyminis mokestis už vizos išdavimą yra sumokėtas.

Privati Rusijos viza – vienintelė viza, kuriai kvietimas išduodamas remiantis fizinio asmens prašymu. Tai gali būti pilnametis Rusijos pilietis arba pilnametis Rusijoje nuolat gyvenantis užsienio pilietis. Šiuo atveju kelionės tikslas yra privati kelionė. Tam tikrais išimtiniais atvejais privati viza gali būti išduodama ir neturint kvietimo, bet turint atitinkamos užsienyje esančios Rusijos konsulinės įstaigos sprendimą – tarkim, kai kelionės tikslas yra „ypatingi atvejai“.  „Ypatingais atvejais“  laikoma užsienio piliečiui iškilusi būtinybė skubos tvarka vykti į Rusiją gydymosi tikslais, sunki artimo giminaičio liga ar mirtis.

Kvietimą privačiai vizai gauti kviečiančioji šalis gali įforminti dviem būdais:

  • Popierine forma – šiuo atveju kvietimą išduos atitinkamos institucijos padalinys. Kvietimas bus atspausdintas ant specialaus valstybės nustatytos formos, apsaugoto specialiais saugos ženklais blanko. Kviečiančioji šalis gaus kvietimą ir galės jį išsiųsti užsienio piliečiui po to, kai bus įvertintas kviečiančiosios šalies prašymas išduoti kvietimą.
  • Elektroniniu būdu – šiuo būdu kvietimai pradėti forminti 2015 m. Forminant kvietimą elektroniniu būdu, kviečiančiajai šaliai nebereikia antrą kartą vykti į valstybės institucijos padalinį atsiimti kvietimo ir ieškoti būdų išsiųsti arba perduoti kvietimą užsienio piliečiui, nes kvietimas bus perduotas specialiais ryšio kanalais į Jūsų nurodytą Rusijos Federacijos konsulinę įstaigą.

Verslo (dalykinė) viza į Rusiją

Lietuvos piliečiams, planuojantiems daugkartines keliones į Rusiją turint tikslą susirasti naujų verslo partnerių, dalyvauti seminaruose arba aukcionuose, pasirašyti arba pratęsti sutartis, vesti derybas su verslo partneriais, reikia turėti verslo (dalykinę) vizą. Šiai vizai gauti reikalingas kvietimas – jį gali įforminti ir atsiųsti Rusijos Federacijos Migracijos tarnybos akredituotas juridinis asmuo. Kvietimas gali būti surašytas ant kviečiančiosios organizacijos arba Rusijos Federalinės Migracijos tarnybos valdybos (rus. УФМС) blanko.

Verslo viza į Rusiją užsieniečiams

Verslo vizos į Rusiją išdavimo procedūrą galima suskirstyti į keletą etapų:

  • Dokumentų rengimą kvietimui į Rusiją;
  • Verslo kvietimo išdavimą;
  • Dokumentų rengimą verslo vizos į Rusiją išdavimui.

Ko reikia norint gauti verslo vizą į Rusiją?

Iš pradžių užsienio pilietis turi gauti verslo kvietimą į Rusiją. Šį darbą atliksime mes. Verslo viza gali būti vienkartinė, dviem kelionėms arba daugkartinė. Jei per pastaruosius dvylika mėnesių Jūs nė karto nebuvote Rusijoje, Jūs negalėsite gauti verslo vizos. Pirmiausia reikės gauti turistinę vizą. Tuomet reikės kreiptis dėl trumpalaikės – vienkartinės arba dviem kelionėms – verslo vizos, galiojančios iki 90 dienų. Ir tik po to bus galima gauti daugkartinę verslo vizą, galiojančią vienerius metus. Tačiau yra galimybė gauti metinę verslo vizą išvengiant šios ilgos procedūros. Šiuo atveju mes pasirūpinsime verslo kvietimu kreipdamiesi į Rusijos Migracijos tarnybą. Tai užtruks šiek tiek ilgiau nei kreipiantis dėl verslo vizos turint Rusijos įmonės kvietimą. 

Verslo vizų į Rusiją išdavimo terminai

Verslo vizos į Rusiją turint Rusijos Migracijos tarnybos kvietimą gali būti išduodamos skubos tvarka. Verslo vizos turint Rusijos įmonės kvietimą išduodamos griežtai laikantis Rusijos Vidaus reikalų ministerijos reglamento – mažiausiai per dešimt dienų.

 Dvikartinė verslo viza suteikia teisę įvažiuoti į šalį du kartus per tris mėnesius ir būti iki devyniasdešimties dienų.
 Verslo daugkartinė viza išduodama vieneriems metams, galima įvažiuoti neribotą kiekį kartų ir suteikia teisę būti šalyje iki devyniasdešimties dienų be pertraukos arba šimto aštuoniasdešimties dienų sumai. 
 
Registracijos taisyklės.
 Kiekvienas užsienio pilietis, gavęs vizą ir įvažiavęs į Rusijos Federaciją (jei jis atvyko į šalį daugiau nei septynioms paroms), privalo prisiregistruoti pagal laikiną gyvenamąją vietą migracijos tarnyboje. Registracijos taisyklės šiuo metu nėra sudėtingos. Jeigu užsienio pilietis apsistoja viešbutyje, registracijos procedūras atlieka viešbučio personalas. Užsienio piliečiui išvykstant iš šalies nereikia informuoti migracijos tarnybos,  registracija nutraukiama automatiškai kertant valstybės sieną. 

Dokumentų sąrašas

Reikalingi dokumentai ir bendrosios pastabos:

  1. Pasas turi galioti mažiausiai 6 mėn po vizos galiojimo pabaigos.
  2. Pase turi būti ne mažiau nei 3 laisvi puslapiai įklijuoti vizai (į „kitus įrašus“ ar „paso galiojimas“ vizos neklijuojamos).
  3. Vizos įforminamos pagal išpirkto draudimo galiojimo trukmę (minimali draudimo suma
    30 000 eurų).  Draudimą galite įsigyti mūsų biure.
  4. Nuotrauka: spalvota, matinė, baltame fone (3,5 x 4,5 cm, veidas turi būti apie 70%, nemokamai mūsų biure).
  5. Pasas nesuplėšytas, neapdraskytas ir t.t.
  6. Tranzitinės vizos įforminimui reikalingi tai pat bilietų kopijos ir viza  į šalį, į kurią vykstama (jei yra vizų režimas.
  7. Privačios vizos įforminimui reikalingas iškvietimas iš Rusijos Federalinės Migracijos Tarnybos.

     

    Anketiniai duomenys:

1.    Vardas, pavardė, mergautinė pavardė (jei moteris pakeitusi pavardę)
2.    Darbovietė, adresas, telefonas
3.    Pareigos  
4.    Gyvenamosios vietos adresas, asmens telefonas,
5.    Gimimo data ir vieta (valstybės, miestas) 
6.    Imigravimo metai į LR  (jei gimė ne LR)

Nauji straipsniai 

4.2312925170068 1 1 1 1 1 Rating 4.23 (147 Votes)
Vizos i Rusija ir Baltarusija © 2018. Visos teisės saugomos.